Najbolja depilacija koja omogućava da ZAUVIJEK UKLONITE BRČIĆE

19757980_935280183281847_634804878_n-22-676x320
loading...

Svaka žena na licu ima dlačice samo su one kod nekih više izražena, dok kod drugih nisu. Na svu sreću , u današnje vrijeme postoje razni načini da se te dlačice uklone i tako se riješi problem.
Sada ćete saznati nekoliko prirodnih načina kako da uklonite zauvijek dlačice:

KAJSIJE – Uzmite 1/2 čaše suhih kajsija ali obavezno onih u prahu i pomiješajte sa kašikom domaćeg meda. Dobro promiješajte da se smjesa sjedini pa nanesite na dio lice gdje želite ukloniti dlačice, ostavite da djeluje 5 minuta, pa nakon toha kružnim laganim pokretima trljajte po licu.

KURKUMA – Uzmite 1/2 čaše ovog začina i pomiješajte sa mlijekom. Količinu mlijeka sami određujete , jer treba biti kao pasta. Tada tu smjesu nanesite na lice , pa uradite isti postupak kao i sa predhodnim primjerom.
ŽELATIN – Uzmite kašiku želatina i pomiješajte sa nekoliko kapi soka od limuna, dodajte malo eteričnog ulja lavande te svemu tome dodajte i 2 kašike mlijeka. Pomiješajte u jednoj posudu i tada je stavite u mikrovalnu da se zagrije samo 20 sekundi. Nakon toga nanesite na lice i ostavite da djeluje 5 minuta.
Izvor:lijekizprirode.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close